Matrica nyomtatás
Az öntapadós vinyl matrica (kültéri), vagy a papír alapú matrica az egyik legolcsóbb és legmobilabb reklámhordozó eszköz, ugyanakkor nagyméretben rendkívül figyelemfelkeltő is.

A matrica készítésnek többféle módja van; különböző anyagokból készíthetőek el, és minden anyagra fel tudjuk őket ragasztani. Ez a matrica egyik legfőbb előnye.

Rendeljen matricákat bármekkora felületre, és bármilyen formára: az egyszerű termék címkétől a komplex autó vagy kirakat matricáig minden méretben vállaljuk ezek grafikai tervezését és nyomtatását.

Szeretné, hogy üzletében gyorsan megtalálják az akciós termékeket? Rendeljen nálunk padlómatricákat, ha nincs kreatív ötlete mi abban is a segítségére vagyunk!

Digitális nyomdánkban gyártunk különleges formájú riccelt matrciákat kis példányszámban is. Az általunk készített nyomtatott valamint nyomatlan öntapadó matricák, az ipar és a kereskedelem különböző területein kerülhetnek felhasználásra. A piaci igényeket figyelembe véve ez az egyik leghatékonyabb és legolcsóbb megoldás terméke azonosítására.
Draftpress Kft
Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
CégünkrőlSzolgáltatásainkGalériaGYIKKapcsolatImpresszum
Minden jog fenntartva Draftpress.hu Kft. 2002-2013
Created By: Nortonseo
PageRank ikon ingyen