Arculattervezés
Grafikai Tervezés
Beszéljünk akár csomagolás, látványterv, autódekoráció vagy banner tervezéséről, a cél az, hogy a design minőséget sugározzon, hiszen egy termék vagy szolgáltatás értékesítéséhez elég egy szép design is, ami azonnal megfogja a célközönséget színeivel, formáival.

Logótervezés
A jó logót nem kell megmagyarázni, hiszen érthető, kreatív és könnyen megjegyezhető. Szakmai tudásunkkal segíteni tudunk Önnek, hogy megtalálja azt az emblémát, ami a leginkább tükrözi cége profilját, amivel egyedivé teheti névjegykártyáját. Akár személyes találkozó keretén belül is felmérjük az Ön igényét, elképzeléseit, meghatározzuk a célközönséget így biztosítva kedvező alapot a tervező számára.

Arculattervezés
Napjainkban mondhatni feltétel a profi vállalkozás számára, hogy egységes arculattal rendelkezzen. A potenciális ügyfelek annál jobban megjegyzik a céget, minél többször találkoznak az arculat egyes elemeivel, legyen az a logó, egy plakát vagy akár egy névjegykártya. Igényeit díjmentesen felmérjük, a szerződés megkötése után pedig grafikus vagy webdesigner szakember tervezi meg az arculatot, melyből 2-3 változatot készítünk, hogy ügyfelünk kiválaszthassa a neki legmegfelelőbbet.

Plakát, flyer tervezés
Többnyire rendezvények vagy szórakozóhelyek igényelnek plakát vagy flyer tervezést. A leghatékonyabb, ha egy koncepcióval viszünk végig egy kampányt, tehát ha egy szórólapot egy megadott design szerint készítünk el, célszerű hogy a plakát is ugyanazon elemeket tartalmazza, hogy a célközönség számára azonnal felismerhető legyen a termék.

Katalógus, prospektus
Ezekben a többoldalas kiadványokban termékeket vagy szolgáltatást ismertethet meg bővebben célközönségével, irkatűzött vagy hajtogatott kialakítású katalógus vagy prospektus formájában. A minőségi designt mi biztosítjuk, hogy az Ön számára legmegfelelőbb módon prezentálhassa termékeit, szolgáltatásait. Kiadvány tervezése az ügyfél érdeklődésének felkeltését szolgálja. Mi biztosítjuk a helyes tördelést, a szépen kialakított hasábokat, az olvasható tartalmat, hogy kiadványa több legyen, mint betűkből álló bemutatkozó szavak halmaza. Célunk, hogy az ügyfél érdeklődését olyan mértékben keltsük fel, hogy a kiadványt elolvasás után rakja el, és vigye magával, mert akkor a kiadvány sikerrel vizsgázott.

Draftpress Kft
Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
CégünkrőlSzolgáltatásainkGalériaGYIKKapcsolatImpresszum
Minden jog fenntartva Draftpress.hu Kft. 2002-2013
Created By: Nortonseo
PageRank ikon ingyen