Digitális nyomtatás
Digitális nyomtatás, utal módszerek nyomtatás egy digitális alapú képet közvetlenül a különböző média. Ez általában utal, professzionális nyomtatási ahol kis távon munkahelyeket kiadványszerkesztés és más digitális források vannak nyomtatva a nagy formátumú, és / vagy nagy mennyiségű lézer vagy tintasugaras nyomtatók. Digitális nyomtatás nagyobb az oldalankénti költség, mint a hagyományos ofszet módszerek, de az ár általában ellensúlyozza a költségmegtakarítás elkerülése valamennyi műszaki lépések között szükség ahhoz, hogy nyomólemezek. Azt is lehetővé teszi az igény szerinti nyomtatás, rövid fordulat körül, és még egy módosítását a kép (változó adatok) minden benyomást. A megtakarítás a munkaerő és egyre képes digitális nyomdagépek olyan digitális nyomtatás eléri a pontot, ahol lehetne meccsek vagy hatályon kívül helyezni ofszet technológia képes előállítani nagyobb nyomtatási fut a több ezer lapot alacsony áron.

A fő különbség a digitális nyomtatás és a hagyományos módszerek, például litográfia , flexográfia , mélynyomással , vagy magasnyomással az, hogy nem szükséges, hogy cserélni nyomólemezek a digitális mivel analóg Nyomtatásra lemezeket folyamatosan helyébe, ami a gyorsabb és kevésbé költséges fordulási idejének, és jellemzően a veszteség néhány finom részletezettséggel a legtöbb kereskedelmi digitális nyomtatási eljárások. A legnépszerűbb módszerek közé tintasugaras és lézernyomtatók , hogy a befektetési pigment vagy a festék-ra egy sokféle anyag, beleértve a papírt, fotópapírt, vászon, üveg, fém, márvány és egyéb anyagok.
Sok eljárások a tinta vagy festék nem hatol be a szubsztrátum, mint ahogy a hagyományos tinta, hanem vékony réteget alkot, a felületre hozható továbbá betartani a szubsztrátum segítségével rögzítőegység folyadék hőkezelési folyamaton ( festék ), vagy az UV- keményedő folyamat ( tinta ).

Alkalmazások:

Digitális nyomtatás számos előnye van a hagyományos módszerekkel. Egyes alkalmazások megemlíteni a következők:
Desktop publishing - olcsó otthoni és irodai nyomtatás csak azért lehetséges, mert a digitális folyamatok elkerülő szükségességét nyomólemezek
Változó adatok nyomtatása - használ adatbázis-alapú nyomtatási fájlokat a tömeges személyre nyomtatott anyagok
Képzőművészet - levéltári digitális nyomdai módszerek között valódi fotópapír expozíció nyomatok és giclée nyomatok akvarell papírra pigment alapú tintákkal.
Print on Demand - digitális nyomdai használják személyre szabott nyomtatást például gyerekkönyvek testre a gyermek nevét, fotóalbumok (például esküvői fotóalbumok), vagy bármely más, rövid távon könyvek különböző oldal mennyiségek és kötési technikák.
Reklám - gyakran használt kültéri banner reklám és esemény jelzések, a kiállításokon, a kiskereskedelmi szektorban az eladás vagy a vásárlás helyére , és személyre szabott direkt mail kampányok.
Fotók - digitális nyomtatás forradalmasította a fotónyomtatás terén a képesség, hogy retusálási és színes korrektek fénykép nyomtatás előtt.

(wikipedia)
Draftpress Kft
Megosztás a Facebook-on Megosztás az iWiW-en Megosztás a Twitteren Megosztás a Myspacen
CégünkrőlSzolgáltatásainkGalériaGYIKKapcsolatImpresszum
Minden jog fenntartva Draftpress.hu Kft. 2002-2013
Created By: Nortonseo
PageRank ikon ingyen